Insinööritoimisto JK-Suunnittelu Oy

Insinööritoimisto JK-suunnittelu Oy on vuonna 1991 perustettu rakennuttamiseen, työmaavalvontaan ja rakennusalan konsultointiin erikoistunut palveluyritys. 

Yrityksellä on yli kahden vuosikymmenen aikana hankittu monipuolinen kokemus erilaisista suunnittelu,- rakennuttamis- ja valvontatehtävistä. Aiemmin päätoimialana olleen rakennesuunnittelun merkittävimmät toimeksiannot ovat käsittäneet erilaisten toimisto-, tuotanto- ja teollisuusrakennusten suunnittelun. Rakennuttamis- ja työmaavalvonta-tehtävät ovat olleet pääosin tuotanto-, teollisuus- ja toimisto-rakennusten sekä linjasaneeraus-kohteiden rakentamiseen liittyviä toimeksiantoja. Olemme hoitaneet myös kauppakiinteistöihin liittyviä rakennuttamis- ja valvontatehtäviä mm. Suomen Lähikauppa Oy:lle kuudenkymmenen eri puolilla Suomea sijaitsevan myymälän rakentamis- ja peruskorjaushankkeita. Vakuutusyhtiöiden vesi- ja palovahinkojen konsultointia toimisto on tehnyt lähes yrityksen perustamisesta saakka.

CAD-suunnittelun työkaluna käytössämme on AutoCAD-ohjelmisto. Kustannuslaskentaan käytämme pääasiassa Klara Net rakennus-kustannusten laskentaohjelmistoa. Lisäksi käytössä on lukuisia rakennemitoitusohjelmia mm. Rautaruukin, Ins. tsto Pauli Närhen ja BY:n ohjelmistoja.

Olemme panostaneet laadukkaaseen asiakaspalveluun sekä aitoon kumppanuusajatteluun, jossa toimintaa kehitetään pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnittelun ja asiakaspalvelun laatu merkitsee asiakastyytyväisyyttä ja asiakasuskollisuutta. Monet asiakkaamme ovatkin solmineet kanssamme luottamukseen perustuvan jatkuvan toimitussuhteen. Useiden asiakkaiden kanssa yhteistyö on jatkunut toimiston perustamisesta saakka.

Yhteistyökykyä, joustavuutta ja sovituissa aikatauluissa pysymistä. Kaikki ovat asioita, joita asiakkaamme arvostavat. Kun nämä yhdistetään pitkään kokemukseen ja nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin pystymme menestyksellisesti palvelemaan vaativimpiakin asiakkaitamme.

Teknologiantie 1, 90590 Oulu
Puh. 0400-700 682
jks@jk-suunnittelu.fi


 

Vahvaa kokemusta

Laadukasta asiakaspalvelua

Aitoa kumppanuutta